Mamma B's Kitchen

Mamma B's Kitchen

Glimt fra et helt almindeligt liv!

Velkommen forbi min blog, hvor jeg deler ud af mine tanker, meninger og af og til en opskrift eller to.

Se med hjertet

Dessert... ;-)Oprettet af Birgitte Kratgaard 06 aug, 2017 21:59:48

Min datter er 11, meget moden af sin alder, og med et selvværd og en indre ro få af hendes jævnaldrende besidder – ja, jeg lyder som en farvet mor, og det er jeg da også; jeg er selvfølgelig vildt stolt over at have en pige, som ikke umiddelbart lader sig påvirke af, hvad hun ser på alle medier og omkring sig.

Til sammenligning havde jeg selv en barndom, hvor mit selvværd var stort let lig nul, og jeg aldrig følte mig god nok til mine omgivelser. Når jeg så i spejlet om morgenen, var jeg egentlig tilfreds, men kort tid efter at være kommet i skole, følte jeg mig allerede forkert, malplaceret og bestemt ikke hverken køn eller som en af de andre. Allerede dengang lovede jeg mig selv, at jeg aldrig ville bedømme andre ud fra deres udseende, men ud fra personen. Og det forsøger jeg også – med held indtil nu – at lære min datter!

Indrømmet, vi ser altid indpakningen først, og jeg har da også selv bedømt ud fra det, der først rammer øjet alt for mange gange. Men samtidig har jeg igen og igen oplevet, hvordan et menneske folder sig ud ved nærmere bekendtskab, og hvordan de samtidig bliver smukkere at se på.

Ikke noget mumbo jumbo eller andre tryllerier – men hvis du giver dig tid til at lære et menneske at kende, er jeg sikker på, du de fleste gange vil opleve, hvordan de vokser og blomstrer. Eller helt basalt kan du jo også teste det på en mere enkel facon, når du går på gaden. Forestil dig en gråvejrsmorgen – du møder mange mennesker på vej på arbejde, i skole o.lign.; alle (eller de fleste i hvert fald) går i egne tanker og ænser ikke omgivelserne. Men prøv at fang deres blik og smil og se, hvordan ansigtet over for dig folder sig ud og smiler tilbage!

Så start den nye uge med at gå ud og smil til verden – se lidt længere ind i menneskene omkring dig og oplev med egne øjne, hvordan skønhed ikke kun sidder udenpå.

Se med hjertet!

Kys & kram

Mamma B smileysmileysmileysmileysmileysmiley

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.