Mamma B's Kitchen

Mamma B's Kitchen

Glimt fra et helt almindeligt liv!

Velkommen forbi min blog, hvor jeg deler ud af mine tanker, meninger og af og til en opskrift eller to.

Smag på luften

HovedretOprettet af Birgitte Kratgaard 04 aug, 2017 00:02:39

Luften ”smager” anderledes, når det lige har regnet. Den friske luft og lyden af vandet, der stadig drypper lidt her og der…. er forfriskende og som om, det hele starter på ny.

Nogle dage kan det være rart at have muligheden for at starte en gang til. De der dage, hvor alting synes at gå i et forkert tempo, som om solen har glemt at trække gardinet fra. Vi har alle sammen dage, som ikke sprudler af overskud, og sådanne dage kan jeg godt gribe ud efter noget, der flytter fokus fra den der pakket-ind-i-dynen-fornemmelse, og lige dér er de første minutter efter regnvejr en af mine favoritter – så rebooter jeg lige hjernen smiley

I det store hele er jeg bare ikke noget morgenmenneske – morgenkaffen er uden overdrivelse en af de vigtigste ingredienser i hele processen. På hverdage er det også at komme ind ad døren på arbejdet og mødes af min arbejdsfamilie. Selv på dårlige dage glæder jeg mig til at komme på arbejde – og det har jeg gjort i to år nu. Nu skal det ikke lyde rosenrødt, men de mennesker, som fylder min arbejdsdag, giver mig så meget, og løfter mig på mine sorte dage. En god blanding af værkstedshumor, seriøsitet, kærlig mobning og genuin omsorg fylder mine depoter godt op – der går stort set ikke en dag, hvor vi ikke griner, og jeg mener virkelig griner helt fra det inderste.

Det tog mig mange år at finde frem til et sted, hvor jeg trives, fordi jeg ikke selv kunne sige fra og passe nok på mig selv. Men da jeg først havde taget beslutningen om, at det her var det, jeg gerne ville, så kom det rigtige job også, præcis som jeg hele tiden har troet på. Hvis du ved, hvad du vil, så skal du nok opnå det. Du skal til gengæld også ville det med hjertet.

Jeg har lært mange fantastiske mennesker at kende i gennem de (mange?!) år, jeg har været derude i arbejdsjunglen. Nogle stikker mere ud end andre, mens nogle desværre også forsvinder hurtigere end ønsket. Alle de mennesker, jeg har mødt, har på en eller anden måde sat et aftryk i mig. Nogle måske kun et lille komma eller en parentes, men alle har på deres måde formet og guidet mig gennem livet. Jeg håber, jeg på en eller anden måde også har og vil fortsætte med at give noget til dem omkring mig. Ud over min larmende latter og måske lidt for sjofle humor, men hej, hvem sagde jeg var perfekt!!

Midt i alle de positive tanker, slår virkeligheden også hårdt ned – flere omkring mig er blevet ramt hårdt af sygdom. De kæmper på hver deres måde en kamp for at komme hele igennem, og heldigvis kommer de fleste godt ud på den anden side.

En stadig påmindelse om, at vi skal huske at leve i nuet og værdsætte det, vi har. Hvis du ikke er lykkelig, hvor du er, så gå ud og find det og/eller den, der gør dig lykkelig. Se omkring dig og sug alt det gode til dig, du er omgivet af – kald mig bare romantiker, men jeg tror på, at vi alle sammen omgives af gode ting, det er bare et spørgsmål om at fokusere på dem, for så bliver de negative ting meget mindre.

At være elsket er helt fantastisk, men det er mindst lige så utroligt at få lov til at elske tilbage. At den kærlighed man føler, bliver modtaget af andre, er lige til at blive helt høj af. Kærlighed er det største og mest effektive smertestillende middel, der findes – punktum!

Selv om jeg til tider føler mig helt pladderballeromantisk, så er det bare sådan det er: jeg er havnet i mit helt eget paradis. Ja, der er slanger i mit paradis, og der er såmænd også skeletter, men ingenting jeg ikke kan klare. Jeg omgiver mig med mennesker, der siger mig noget, og som jeg gerne vil være sammen med; og mennesker som vil mig, lille mig, fuldstændig som jeg er, skæv og skør ;-) Jeg øser rigeligt af min kærlighed, men ikke til hvem som helst, selv om det måske kan virke sådan set udefra. Jeg giver gerne, men jeg lader mig ikke udnytte mere, for den lektie har jeg lært. Jeg føler også, at jeg tager meget tilbage, og i hvert fald rigeligt til at holde mig i gang.

Jeg er velsignet med kærlighed, ærlighed og ro – endelig ro og masser af det. Måske netop derfor har jeg overskud til at sprudle og give til jer omkring mig. Vid jeg er her, vid jeg ønsker at være her, og vid at jeg elsker jer, lige præcis som I er hver enkelt af jer. Familie og venner, en broget samling af mennesker, som hver især er unikke for mig. Jeg oplever, at familie og venner bliver blandet sammen, så jeg ikke ved, hvor familiebånd er blod eller følelser mere, og sådan kan jeg li’ det. Summen af mennesker, jeg omgiver mig med, er mere eller mindre konstant, og det selv om jeg møder nye mennesker; andre finder lykken af veje, jeg ikke følger, men det er en del af hele udviklingen og livet.

Luk øjnene, træk vejret og smag på luften – den der lige-efter-regn-luft – og boost dit indre. Vi er her for at leve livet og lære af livet. Min største lektie er stadig at størst er kærligheden!

Knus & kram

Mamma B smileysmileysmileysmileysmiley  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.