Mamma B's Kitchen

Mamma B's Kitchen

Glimt fra et helt almindeligt liv!

Velkommen forbi min blog, hvor jeg deler ud af mine tanker, meninger og af og til en opskrift eller to.

Så sidder jeg her….

Dessert... ;-)Oprettet af Birgitte Kratgaard 31 dec, 2016 13:54:12

Og ser tilbage på endnu et år, hvor der har været op- og nedture, men hvor jeg hele tiden er landet på begge ben, ikke mindst takket være de mennesker, der er omkring mig.

Min samvittighed har været helt sort i perioder pga. alt for mange fraværsdage på mit arbejde, men jeg har oplevet, at jeg virkelig er havnet det rigtige sted. Jeg har nogle helt fantastiske kollegaer, som har favnet mig selv på mine mørke dage, og med hvem jeg har grinet så tårerne har trillet; mennesker som giver mig ro og tryghed og dermed får det bedste frem i mig. En ledelse, som har valgt at give mig plads til at få styr på de problemer, jeg har med mit hoved, fordi de vil mig og det, jeg giver i mit daglige arbejde, og som dermed gør mig både taknemlig og loyal helt ind i det inderste af mig.

Jeg har ligeledes rundet et stort flot halvt århundrede, og det med mennesker omkring mig, der virkelig betyder noget for mig. En fest som ikke var stor og dyr, men som var mig på alle måder. En aften så fuld af kærlighed og glæde, dans og sang – ja, en sang som var den største kærlighedserklæring, jeg kunne ønske mig. Mit livs kærlighed har virkelig vist vores familie og venner, at det er mig, han elsker. I en alder af 50 år sidder jeg med stor taknemlighed og forsøger at nyde hvert øjeblik, jeg er her. Det er vel også det, vi er her for – at få det bedste ud af det liv, vi er havnet i, og hvis vi ikke trives, hvor vi er, så må kompasset rettes ind, så vi kan styre i den rigtige retning.

Det har taget mig rigtig lang tid at nå frem til det sted i livet, hvor jeg hviler i mig selv og den hverdag, jeg har. Det kan være svært at huske sig selv, når ens liv har bestået i at sørge for, alle rundt om har det godt. Nu er fokus mere på mig selv, og det mærker jeg i den ro, der vokser i mig. Det har også betydet, at jeg har taget mere hårdhændet fat omkring mine problemer med spændinger og migræne, og i skrivende stund er jeg ved at opbygge en hverdag, hvor jeg svømmer tre gange om ugen, laver øvelser dagligt og generelt forsøger at passe på mig selv. Det betyder bl.a. at mærke efter og melde ærligt ud, når kroppen siger, jeg skal have ro. Det kan godt være svært, og det gør ondt på mig, når det går ud over andre, men det kan bare ikke lade sig gøre at komme gennem livet og se sig selv i øjnene helt uden at træde andre over tæerne indimellem. Desværre….

Det år, vi er på vej ud af i dag, har budt på mange udfordringer mellem mit pleaser-jeg og mit ego-jeg – jeg forsøger at nedtone pleaseren i mig og give mere plads til egoisten, men det er bare ikke en nem opgave. Jeg er ved at lære, hvor vigtigt og samtidig svært det er at passe på sig selv og være ærlig over for sig selv på en og samme gang. Men det er uden tvivl den rigtige vej, jeg er på vej ned af, så jeg ser frem til et nyt år, hvor mine to jeg’er nærmer sig hinanden endnu mere.

Tak skridtet ind i 2017 med åbent sind og tag mod det, livet byder dig. Husk at lev det liv, du ønsker og vær tro mod dig selv; og sørg for at leve i nuet. Elsk dig selv og de mennesker, der har en plads i dit hjerte, og sørg for at de ved, du elsker dem.

Godt nytår til alle jer derude – og husk: størst er kærligheden!

Knus & kram
Mamma B smileysmileysmileysmileysmiley

  • Kommentarer(0)//blog.kratgaard.dk/#post84