Mamma B's Kitchen

Mamma B's Kitchen

Glimt fra et helt almindeligt liv!

Velkommen forbi min blog, hvor jeg deler ud af mine tanker, meninger og af og til en opskrift eller to.

Når dråberne falder...

HovedretOprettet af Birgitte Kratgaard 18 nov, 2016 05:31:32

Hverdagen er fuld af spørgsmål, beslutninger, udgifter, ja, mange ting, der tager plads – i hvert fald hos mig! Jeg kan vågne midt om natten og ligge og fundere, og det bider sig selv i halen, når der også er en hverdag, der skal passes. Hvor lidt jeg end har lyst til at indrømme det, så er jeg nået en alder, hvor natteroderi – uanset om det er pga. festlige udskejelser, hverdagsproblemer eller andet – giver bagslag flere dage efter.

Alligevel sker det af og til, at jeg som nu er vågnet alt for tidligt, og når jeg så har ligget og rodet rundt et stykke tid, ender jeg altid med at liste ud af sengen, så ham jeg deler dyne med, kan få ro resten af natten. Også selv om der er kommet styr på det, jeg lå og funderede over. Så det er ikke fordi, jeg nu sidder og er frustreret og prøver at finde en løsning, nej, tværtimod har jeg nu et roligt øjeblik til at finde ro i mine tanker og værdsætte det liv, jeg har i dag.

Dagligt bliver jeg mindet om, hvor hurtigt livet kan forandres, og hvor vigtigt det er at være i nuet og nyde det liv og de mennesker, der er omkring os. Der vil altid være ting, jeg kunne ønske var anderledes, men når det er sagt, så er det ikke ting, jeg kan ændre på. Jeg savner dagligt min far og ville ønske, han stadig var her, men det er han heldigvis ikke – ja, heldigvis fordi han var så syg og mentalt et helt andet sted, de sidste år han levede. Men savnet er der og er langsomt ved at blive en naturlig del af mig, og det er ikke nødvendigvis et negativt savn.

For er kærligheden negativ? Herfra hvor jeg er så nej – kærlighed er mange ting, og ja, den er ikke altid smuk og lyserød, men som udgangspunkt er kærlighed vel positiv…. Den kærlighed jeg oplever, er ikke den store forgyldte af slagsen, men den stille og smukke kærlighed. Som vanddråber lander den på min vej dagligt i mange forskellige former, både som fysiske kys og kram, men også som øjeblikke, der fylder mit hjerte og min krop med glæde og lykke. Selv midt i øjeblikke af smertehelvede i et migræneanfald, kan jeg rammes af dråber af kærlighed, når min datter kommer ind og lægger noget køligt på min pande, eller min kæreste pakker tæppet tættere omkring mig.

I en tid, hvor rigtig mange drøner af sted i overhalingsbanen, befinder jeg mig i ”pensionistbanen”, i hvert fald mentalt. Der er hverdagen med arbejde og skole og alle de praktiske ting, en hverdag med en pre-teen byder på, men det er stadig ikke med fuld knald på. Snarere en tilbagelænet afklaret ro, som jeg håber og tror, vi alle tre har brug for. For når alt kommer til alt, så er det samværet med dem, jeg elsker, der kommer ind som første prioritet, og det kan ikke være anderledes. Livet er fuld af valg, og mit valg er at være her for dem, jeg elsker og holder af.

En fredag morgen i november bliver jeg – igen – ramt af vanddråber fyldt med lykke, fordi jeg er lige her, hvor jeg har det godt. Og mon jeg så ikke får indhentet de manglende timers søvn igen…smiley

Husk at elske jer selv og livet, og vise dem, I elsker, hvad de betyder for jer. For størst er kærligheden!

Mamma B smiley smiley smiley smiley smiley smiley
  • Kommentarer(0)//blog.kratgaard.dk/#post83