Mamma B's Kitchen

Mamma B's Kitchen

Glimt fra et helt almindeligt liv!

Velkommen forbi min blog, hvor jeg deler ud af mine tanker, meninger og af og til en opskrift eller to.

Det er dagen i dag, der gælder

HovedretOprettet af Birgitte Kratgaard 27 mar, 2016 23:18:21

Vi har alle sammen drømme og håb for fremtiden, og nogle bliver opfyldt mens andre forbliver drømme. Men når vi en dag er nået til afslutningen, er det forhåbentlig med de fleste ting på vores liste tjekket af!

Det er 6 måneder siden, jeg tog afsked med min far, som heldigvis var nået en alder, hvor han havde haft mulighed for at opfylde sine drømme – og de fleste af de ting, han gerne ville, var også tjekket af.

Det er desværre ikke alle, der får muligheden for at nå at få alle drømme opfyldt, hvor gerne de end vil. Jeg tror ikke, der findes en eneste i dag, der ikke på en eller anden måde har mistet et nært familiemedlem eller en nær ven pga en dødelig sygdom – trist men i hvert fald noget jeg har bemærket i min egen omgangskreds, både med familie og venner.

Når det rammer mennesker, vi holder af, og som er et sted i livet, hvor det bare virker så meningsløst og uretfærdigt, er det bare så svært at forstå. Jeg oplever selv, at de personer, der rammes, bliver fantastisk afklarede og stærke og får det bedst mulige ud af den tid, de har. Det blev sagt så utroligt rammende af en, jeg holder meget af – hun sagde: ”selv om vi alle er døende, passer vi ikke nok på hinanden”. Og hun har jo ret, vi er alle døende, men nogle ved hvornår udløbsdatoen er, mens vi andre lever i lykkelig uvidenhed.

Nu skal det hele ikke være så sort, men hver gang døden kommer tæt på, når man står over for at miste en person, der har været en del af ens liv, så kommer der unægtelig tanker op omkring den hverdag, man selv lever i, og jeg er ikke spor anderledes. Da jeg mistede min far var der mange følelser, for selv om han havde haft et godt liv, og selv om han ikke havde noget værdighed tilbage, så var han min far og svær at sige farvel til.

Når et ungt menneske i min omgangskreds pludselig inden for få måneder går fra frisk til at være dødeligt syg, og hun ved, at hun ikke skal se sine små børn vokse op, så får det naturligt nok også tankerne i gang.

Jeg forsøger i min hverdag at være taknemlig for det liv jeg har, og de mennesker jeg omgiver mig med. Jeg kan netop i dag fejre, at jeg for to år siden mødte det menneske, der på alle måder gør mig hel – som min datter sagde, efter han var blevet en del af vores liv, ”han er den brik, der gør vores puslespil helt” smiley Hver aften falder jeg i søvn med et smil, for jeg har vitterlig et liv, jeg er meget taknemlig for.

Ja, alt er langt fra perfekt, men jeg har en ro i min hverdag, et liv fyldt med mennesker, jeg værdsætter og elsker højt, og en kærlighed jeg aldrig havde turdet tro på. Men han er her, og han elsker mig ubetinget som den skøre papegøje jeg er, ligesom jeg elsker ham og alle hans ”perfect imperfectionssmiley Og jeg har mit livs mesterværk, min datter som gør sin Mamma stolt ved blot at være den, hun er – et lille menneske, som udstråler en ro og styrke, som jeg kun kan være stolt over og glad for, hun besidder. Med stor kærlighed i stemmen har hun proklameret, at hun er min selvtillid, når jeg ligger lidt lavt selv. Kærlighed BIG TIME!!

Livet er en gave, kærligheden er en velsignelse – alle bør nyde begge og huske at dele ud af det til de mennesker, der betyder noget. Jeg håber, de mennesker, jeg omgiver mig med, ved, hvor meget de betyder for mig. Livet skal leves nu, det er i dag der gælder, for hvem ved, hvad i morgen bringer. Lev i nuet og nyd det liv, du har – og er du ikke tilfreds, så tag det første skridt til at få det liv, du gerne vil ha’. Det er derude og venter på dig.

Så ud og nyd det, livet og kærligheden!!!

Knus

Mamma B smileysmileysmileysmiley

  • Kommentarer(0)//blog.kratgaard.dk/#post81