Mamma B's Kitchen

Mamma B's Kitchen

Glimt fra et helt almindeligt liv!

Velkommen forbi min blog, hvor jeg deler ud af mine tanker, meninger og af og til en opskrift eller to.

Sammen er vi stærke!

HovedretOprettet af Birgitte Kratgaard 15 feb, 2015 17:12:52

Følelsen af at give slip og holde fast på samme tid….! En meget tvedelt følelse….. Et menneske, som har stået mig meget nært i en del år, arbejder med sig selv og gør mig vildt stolt over de resultater, der kommer ud af det, men samtidig betyder det, at jeg er nødt til at trække mig tilbage for at give plads.

Det er en helt naturlig ting, og jeg fyldes med stolthed og glæde over at se alle de ting, der vokser ud af hele forandringen og rejsen. Men samtidig er det meget mærkeligt ikke at være en del af de små detaljer i hverdagen, ikke at have den samme mentale nærhed, vi har haft i mange år. Jeg under alt det bedste og er glad for at se, hvordan blomstringen sker – og samtidig at kærligheden også har fået plads smiley Og så savner jeg vores timer sammen…..

Men det er ingen klagesang fra min side – kun en stærk og ægte glæde over, at dette fantastiske og enestående menneske endelig er ved at se sit eget værd. Det har været en lang og sej rejse, og den ender ikke endnu, men at se, hvordan forandringen langsomt men sikkert sker, får mit gamle hjerte til at skælve af glæde. Nå ja, og en lille tåre falder der da også undervejs smiley

Jeg har selv haft en lang og sej kamp for at finde vej til mig selv, og jeg skal visse dage stadig tage den kamp, men jeg er et sted i dag, hvor jeg hviler i mig selv og nyder det liv, jeg har skabt mig på godt og ondt. Mit allerstørste ønske er, at de mennesker, jeg omgiver mig med, har den samme ro og tryghed i sig selv, som jeg endelig har fået. Der er ingen opskrift til, hvordan man gør det, hver enkelt har egne spøgelser og egne kampe, der skal kæmpes, og i sidste ende er det os selv, vi skal se i øjnene.

Så trods savnet efter vores timer sammen, glædes mit gamle hjerte over, at se et menneske jeg holder så meget af kæmpe sig frem på den vej, der stadig vil give bump undervejs, men hovedet er rejst, og der er en styrke og beslutsomhed, som jeg kun kan være stolt over at se.

Jeg stopper op og ser, hvem jeg omgiver mig med, og bliver som altid både stolt og ydmyg over at se, hvem I er! For når jeg har fortjent at have jer omkring mig, så kan jeg da ikke ha’ gjort det helt dårligt, vel smiley Og det er den følelse af tryghed og kærlighed, jeg tager med mig, hvor jeg går, og samtidig håber jeg, det lykkes mig at give lidt af den tilbage. For i sidste ende, skal ingen stå alene, men i fællesskab skal vi stå mod alt det svære, vi alle sammen møder på vores vej.

Pas på hinanden derude og vid, at jeg bærer jer i mit hjerte med kærlighed og taknemlighed!

Knus & kram

Mamma B smiley smiley smiley smiley smiley smiley

  • Kommentarer(0)//blog.kratgaard.dk/#post73